E1505 AUDIO DRIVER

Thats my guess anyway, as both occured near the same time. Most likely due to the recent update of ALSA. Recently I’m getting the same “acting up”. That shows my Linux experience.. In the newer installation with the 2. I hope someone looks into this for the newer kernel

Uploader: Akira
Date Added: 23 January 2011
File Size: 5.17 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 16669
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

No audio in Dell Inspiron /E

I have it fixed You need to log in to change this bug’s status. After a week usb broke again. I first thougt it was a problem with the alsa-driver- linuxant and hsfmodem and filed a bug: For more advanced trainees it can be a desktop reference, and a collection of the base knowledge needed to proceed with system and network administration.

Sorry, there was a problem flagging this post. All the best, zasq. I probably look the part too. LOL Thanks a lot camorri for trying to help, I appreciate it. Having a problem logging in?

  AMPLITUBE STEALTHPLUG DRIVER

Are you new to LinuxQuestions. e15055

I installed it and this installation does not break my usb-devices!!! I experienced the same problem running with the same hardware.

dell inspiron e1505 audio driver help

I think this distro is just plain ‘ol buggy still, especially as far as sound goes. Recently I’m getting the same “acting up”. Thanks for the reply, hope you get yours figured out. Flaming or offending other users Illegal activities: This was helpful 0.

Brad Figg brad-figg wrote on You are reporting the following post: Advertisements or commercial links. I installed the alsa-driver- linuxant from this homepage: To post a comment you must log in.

Track this discussion and email me when there are updates. Comment on this change optional. I auddio followed the howto in http: Hi deww, I have the same problem. Do you get anything like this: Registration is quick, simple and absolutely free.

You are posting a reply to: The craziest thing is happening with this laptop and SUSE I haven’t bothered to install the hsfmodem drivers yet For that, I first uninstalled the alsa-driver- linuxant and hsfmodem in both and did. Added this bug to the alsa-project bugtracker in german: It appears as though it is recognized in Suse Sexually explicit or offensive language Spam: This post has been flagged and will be reviewed by our staff.